BUSINESS LUNCH MENU

Woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 13.45 uur 

Bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en koffie servies met zoete lekkernijen. €44,50 p.p.

 

CHEF’S MENU

Drie topgerechten van de chef € 49,50 p.p.

Vier topgerechten van de chef € 59,50 p.p.

Vijf  topgerechten van de chef € 69,50 p.p.

 

Bij alle menu’s heeft u de keuze uit vis, vlees of vegetarische ingrediënten.

Voor zijn gerechten maakt John Stoffers, chef de cuisine van restaurant First, gebruik van de mooiste seizoensproducten, die zoveel mogelijk regionaal en biologisch worden verkregen. Laat u zich een middag of avond lang culinair verrassen met een surprisemenu, vol met al het moois wat het seizoen ons brengt.

 

Heeft u dieetwensen? Denk aan “geen vis, geen vlees, geen schaal- en schelpdieren, vegetarisch, geen kaas”, geef deze dan bij uw reservering door zodat wij hier alle voorbereidingen voor kunnen treffen. 

Als u vegetarisch bent! Onze creatieve Chef kan een volledig menu voor u maken, vol met de unieke smaken van de keuken van First. Laat het ons van tevoren even weten.

Allergieën waarbij wij grotere aanpassingen dienen te doen aan de basis van ons Chefs menu vernemen wij graag telefonisch en minimaal 24 uur voorafgaand aan uw reservering. Denk hierbij aan Lactose- glutenvrij waarbij wij ook geen soja kunnen gebruiken, coeliakie etc. 

Wanneer dit niet vooraf is doorgegeven, kunnen wij niet garanderen dat wij hier rekening mee kunnen houden. 

 

 

 

 


 

Hieronder geven wij u een indruk van een aantal van zijn culinaire specials.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden:

 

VOORGERECHT

- Salade van zeewatergarnaal | meloen | curry mayonaise | kletskop van sesamzaadjes
- Steak tartare | kwartelei | picalilly | avocado
- Cannelloni van gerookte forel | gelei van vlierbessenbloesem | dressing mierikswortel-sashimi van zeebaars
- Salade van kreeft | mayonaise | krokant van bladerdeeg 

 

HOOFDGERECHT

 

Vis
- Zeebaars | risotto van boekweit | puree van zoete aardappel
- Roodbaars| gnocchie|bernaise
- Gepocheerde wilde heilbot| Hollandaise op basis van mango| gerookte amandel

 

Vlees
- Kalfshaas wellington | eigen jus | gratin | sojabonen
- Tempura van kalfszwezerik| gerookte paling| gedresseerde witlof| hazelnoot
- Poulet de bresse | de filet geglaceerd|saus van donkere chocolade| eendenlever
- Boekweit | groene asperges | lamsfile- lamshaas| saus salmiak

 

DESSERT

- Rood fruit| koninginnerol| confiture van bubblegum| pastille aardbei| roomijs op basis van yoghurt
- Diverse harde en zachte kazen | roggebrood | appelstroop dadel en vijg

 

Dessert wijnen

- Corteaux du Layon Les Fontaines
- Valdouro Tawny 10 

 


 

Reserveren telefonisch

Of reserveer meteen hieronder


RESTAURANT FIRST       2E DORPSSTRAAT 67       3701 AA ZEIST
(hoek Laan van Beek en Royen) 

Parkeren in Parkeergarage Figi (50 m. lopen)

Reserveer of vraag informatie aan: 
+31 30 693 09 65      info@first-1.nl

First kookt ambachtelijk!

First kookt ambachtelijk: Eurotoques 

> Reserveer online

> Openingstijden

> Nieuws over Restaurant First

> Routeplanner (Google Maps)

 

Volg ons op social media:

Brasserie First op Facebook    Brasserie First op Twitter    Brasserie First op Instagram

Copyright 2022 - Restaurant First
Inloggen | Webbly - Design websites | Ziber - Responsive of Adaptive? | MaxDesignCompany - webdesign utrecht