Voorgerechten
Vlees- Klassieke steak tartare van ossenhaas, kappertjes , cornichons en gepocheerd scharrelei
Vis- Salade gepocheerde kreeft sinaasappel French dressing en gepocheerd scharrelei
Tussengerecht:
Licht gebonden kreeftensoep, Hollandse garnaaltjes
Crème van aardappel en mosterd five spices en croutons
Zeewatergarnalen, salade rode biet, Galiameloen, krokant van sesam en honing, zeewier (signatuurgerecht van de chef)
Hoofdgerecht: Vlees
Iberico Procureur, hete bliksem, piccalilly, kalfsjus
Sukade van hert, rode kool, Jonagold, pommes gratin
Gevulde ballantine van parelhoender, buikspek, geroosterde courgette, zwarte knoflook
Hoofgerecht: Vis
Roodbaarsfilet ’bearnaisesaus en seizoensgroenten
Halve kreeft Thermidor gegratineerd, spitskool en rozeval aardappel
Dessert:
Pure chocolade qanache, amarene kers
Gepocheerde peer Doyenné du Comice, steranijs en kardamom, eclair, amandel, witte chocolademousse
New York cheesecake, bubbelgum, gezouten karamel, chips van ontbijtkoek
Kaasplateau verschillende kazen met appelstroop
Aan alle gerechten voegen wij ons huisgemaakte brood toe met Reypenaerkaas en boter
3 GANGEN MENU € 37,50 P.P. 4 GANGEN MENU € 49,50 P.P.